02/08/2015

Què és el G6?

Com ja deveu saber, el Col·lectiu d’Entitats Culturals Històriques de Gràcia G6 (Lluïsos, El Centre, El Cercle, l’Orfeó Gracienc, la Fundació de Festa Major de Gràcia i la Federació de Colles de Sant Medir) ja fa diversos anys que vam endegar un camí conjunt en una estratègia de cooperació.

A partir del patrimoni que suposen per a Gràcia la diversitat d’activitats i de persones que conformen les nostres entitats hem volgut coordinar esforços, plantejar-nos fites comunes, difondre conjuntament les nostres activitats i, el que és essencial, aprendre unes entitats de les altres reforçant els lligams històrics que sempre hem tingut.

Fruit d’un treball intens, així, una de les primeres coses que férem fou acordar que els associats d’una entitat poguessin gaudir de les mateixes avantatges que els associats d’una altra entitat, això ens ha permès a tots plegats gaudir de descomptes en concerts, obres de teatre o altres tipus d’activitats, però també, de passada, obrir encara més les portes per tal que els nostres associats coneguessin una mica més la realitat de cadascuna de les entitats.

Així, entre d’altres accions, el G6 programa l’acte institucional a Gràcia en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, edita agendes d’activitats conjuntes en funciò de l’època de l’any, dóna suport a institucions com Càritas o el Banc de Sang i Teixits entre d’altres. Resta obert a establir tot tipus de col·laboracions.

Cal destacar també que el G6 posiciona, en determinats temes i qüestions tant de Gràcia com per al conjunt de Barcelona i del país, la opinió del conjunt de les entitats.

G6 – Col·lectiu d’Entitats Culturals Històriques de Gràcia