02/08/2015

Avantatges

Tot seguint les nostres activitats hem volgut fer un nou pas adreçat a tots els nostres associats en tant que són el nostre principal actiu.

A les vostres mans teniu la guia de serveis que com a col·lectiu G6 hem establert en col·laboració amb tot un seguit d’entitats i establiments diversos per tal que pugueu gaudir de descomptes o situacions avantatjoses en relació a l’adquisició de productes, espectacles o serveis diversos.

Volem agrair a totes les entitats i establiments que s’han volgut afegir a la iniciativa la seva bona predisposició per ser-hi presents. L’edició d’aquesta guia no és només un servei per a tots vosaltres, gràcies a la utilització que en pugueu fer us convertiu també en ambaixadors tant del conjunt de les entitats del G6 com també de la nostra estimada Vila de Gràcia allà on sigueu i és un fet que ens ha d’omplir d’orgull.

Per accedir a les avantatges que ofereix la guia només caldrà que us identifiqueu com a membres d’alguna de les entitats del G6 i podreu gaudir de les ofertes programades. A internet, a través de la web www.g6gracia.cat, podreu consultar les actualitzacions d’aquesta guia i, si ho desitgeu, també podreu proposar noves incorporacions d’entitats i/o establiments o fer qualsevol altre suggeriment.

Així doncs, endinseu-vos a la guia i comenceu a gaudir-ne!!

Guia de descomptes

G6 – Col·lectiu d’Entitats Culturals Històriques de Gràcia